Meest omvangrijke bladmuziekbibliotheek van Europa in de cloud bij Office Extensions

Muziekschatten2.jpg

Met het bieden van een nieuwe toekomst aan de omroepmuziekcollectie versterkt de Stichting Omroep Muziek de ambitie van de publieke omroep in het ontsluiten van kunst & cultuur voor iedereen. De meest omvangrijke muziekbibliotheek van Europa was, als gevolg van bezuinigingen, sinds 2013 niet meer toegankelijk. De historische waarde en het gebruik van de enorme bladmuziekcollectie mocht niet verloren gaan. Met deze gedachte heeft Stichting Omroep Muziek, Office Extensions gevraagd om deze collectie in een online cloud-omgeving beschikbaar te maken. 

Duizenden muziekschatten liggen nu klaar om ontdekt te worden. Originele bladmuziek van Toon Hermans en Harry Bannink, moderne componisten als Hanns Eisler en Louis Andriessen en ook repertoires van bijvoorbeeld The Ramblers of het VARA Dansorkest.

Start van muziekschatten.jpg1 maart was de officiële livegang en het persmoment. Uiteraard was Office Extensions daarbij aanwezig. De komende maanden zal er steeds meer materiaal beschikbaar komen, dus bent u een liefhebber van bladmuziek, houd dan de nieuwe website www.muziekschatten.nl goed in de gaten!

Over Ons

Wij zijn dé ICT-professionals die nooit slapen, 24/7 de vinger aan uw bedrijfspols houden en anticiperen op potentiële risico’s. Vanuit ons Office Extensions Centre zorgen we dat uw informatie en communicatie-technologie voor u werkt, toegankelijk is en up-to-date blijft. Vlekkeloos. En altijd.